Volei Alba Blaj va primi vizita echipei CSU Belor Galați, în prima etapă a fazei a II-a a Diviziei A1, locurile 1-6. Meciul din Sala „Timotei Cipariu” se va disputa sâmbătă, 7 martie, de la ora 18:00, iar intrarea este liberă. Partida va putea fi urmărită, în format livescore, pe http://frv-web.dataproject.com/Livescore_Adv.aspx?ID=1272

La fel ca în sezonul regulat, Volei Alba Blaj și CSU Belor Galați se întâlnesc în prima etapă, cu precizarea că primul meci din sezonul 2019/2020 s-a disputat la Galați. În ambele partide directe din această ediție de campionat, campioana României s-a impus clar, cu 3-0. Volei Alba Blaj începe această fază a campionatului de pe primul loc, cu 57 puncte, în timp ce CSU Belor Galați se află pe poziția a șasea, cu 26 puncte.

Campioana nici nu concepe un alt rezultat decât o victorie de trei puncte, Volei Alba Blaj pregătindu-se pentru marele meci cu Dinamo, programat miercuri, 11 martie, de la ora 18:00, pe teren propriu, două victorii în primele două partide din această fază fiind obiectivul echipei noastre, care ar putea apropia formația pregătită de Darko Zakoč și mai mult de un nou titlu de campioană.

În afara meciului Volei Alba Blaj – CSU Belor Galați, în această etapă se vor mai disputa partidele: Dinamo – CSM Lugoj (sâmbătă, ora 13:30, TVR3) și CSM Târgoviște – Știința Bacău (sâmbătă, ora 17:00).

Înaintea acestei etape, clasamentul arată astfel:

1. Volei Alba Blaj – 57 puncte;
2. Dinamo – 52 puncte;
3. CSM Târgoviște – 47 puncte;
4. Știința Bacău – 45 puncte;
5. CSM Lugoj – 31 puncte;
6. CSU Belor Galați – 26 puncte.