Miercuri și joi, CSM Volei Alba Blaj organizează, în Sala Transilvania din Sibiu, meciurile Grupei 1 din optimile și sferturile de finală ale Cupei Challenge. La acest turneu participă trei echipe: Volei Alba Blaj (România), Sanaya Libby`s La Laguna (Spania) și VK Prostejov (Cehia). FC do Porto (Portugalia) a anunțat că nu mai vine la acest turneu, astfel încât VK Prostejov a obținut deja calificarea pentru meciul din sferturile de finală, programat joi. Miercuri se va disputa partida Sanaya Libby`s La Laguna – Volei Alba Blaj, învingătoarea urmând să joace, joi, cu VK Prostejov, pentru calificarea în semifinalele competiției. Ambele meciuri din Sala Transilvania vor începe la ora 17:00 și vor putea fi urmărite, în format live-video, pe pagina de facebook a echipei noastre. Meciurile se vor disputa fără prezența spectatorilor.

Program

– Miercuri, 9 decembrie, ora 17:00: Volei Alba Blaj – Sanaya Libby`s La Laguna, live video pe Facebook/Volei Alba Blaj

– Joi, 10 decembrie, ora 17:00: Volei Alba Blaj/Sanaya Libby`s La Laguna – VK Prostejov, live-video pe Facebook/Volei Alba Blaj

Confederația Europeană de Volei a schimbat formatul competiției din cauza pandemiei de coronavirus, astfel încât echipele să poată participa la meciuri în condiții de siguranță sanitară, conform măsurilor stabilite de autoritățile sanitare din fiecare țară. Vor fi patru grupe, în cadrul cărora care se vor disputa trei meciuri. Primele două partide vor conta pentru optimile de finală, învingătoarele urmând să joace, a doua zi, pentru calificarea în semifinalele competiției.