Pentru a șasea oară consecutiv, CSM Volei Alba Blaj a primit titlul de cea mai bună echipă a județului Alba, în ancheta organizată de către Consiliul Judeţean Alba și Direcţia Județeană pentru Sport şi Tineret Alba, care răsplătește performanțele obținute de către sportivi și antrenori în anul 2020. De asemenea, pentru al doilea an consecutiv, căpitanul campioanei României, Ioana Baciu, a fost desemnată cea mai bună voleibalistă a anului în județul Alba.

În sezonul 2019/2020, Volei Alba Blaj a cucerit cel de-al cincilea titlu de campioană a României, iar la jumătatea sezonului 2020/2021, echipa noastră se află implicată din nou în lupta pentru titlu, fiind la două puncte de prima clasată, este în cursa pentru cucerirea Cupei României, campioana României fiind calificată și în semifinalele Cupei Challenge. Căpitanul Ioana Baciu este una dintre cele mai bune voleibaliste din România, fiind, în fiecare sezon petrecut la Blaj, jucătoarea cu cele mai multe puncte reușite pentru CSM Volei Alba Blaj.

„Gala Sportului” , eveniment devenit o tradiţie a fiecărui final de an şi organizat de către Consiliul Judeţean Alba și Direcţia Județeană pentru Sport şi Tineret Alba, răsplătește performanțele obținute de către sportivi și antrenori în anul 2020 într-un mod diferit față de cum eram obișnuiți. Față de anii precedenți, când „Gala Sportului” avea loc în cadru organizat, în acest an evenimentul s-a desfășurat doar online, din cauza situației epidemiologice generate de pandemia de coronavirus.