CSM Volei Alba Blaj anunță că Stevan Ljubičić va fi antrenorul principal al echipei în sezonul 2021/2022. Clubul nostru îi urează mult succes în îndeplinirea obiectivelor pentru sezonul viitor!

Stevan Ljubičić, care va împlini pe 29 august vârsta de 41 de ani, revine la Volei Alba Blaj, după ce, în perioada 2016-2019, a fost antrenorul secund al echipei noastre, alături de care a cucerit două titluri naționale (2017 și 2019), două Cupe ale României (2017 și 2019) și a disputat două finale de cupă europeană: finala Ligii Campionilor (2018) și finala Cupei CEV (2019).

Ca antrenor principal, Stevan Ljubičić a pregătit, în sezonul 2019/2020, echipa de volei feminin Dinamo București, vicecampioană națională, iar în a doua parte a sezonului 2020/2021 s-a aflat la cârma echipei masculine de volei a clubului Dinamo București, cu care a cucerit Cupa României. Stevan Ljubičić este și antrenorul principal al naționalei de volei feminin a Bosniei – Herțegovina, pe care a calificat-o, la finalul săptămânii trecute, la turneul final al Campionatului European de Volei feminin, ce se va desfășura, în perioada 18 august – 4 septembrie 2021, în România (Cluj Napoca), Serbia, Croaţia şi Bulgaria.

De cinci ani în România, Stevan Ljubičić cunoaște voleiul autohton și, cel mai important, filozofia CSM Volei Alba Blaj, iar clubul nostru este convins că alături de tehnicianul sârb își va continua parcursul de succes de până acum!

În perioada următoare, Stevan Ljubičić își va stabili colaboratorii pe banca tehnică a echipei noastre. Conducerea clubului și noul antrenor principal pregătesc deja noul sezon competițional, în aceste zile lucrându-se la stabilirea lotului de jucătoare cu care CSM Volei Alba Blaj va ataca obiectivele pentru anul 2022: cucerirea titlului național, câștigarea Cupei României și calificarea în fazele superioare ale cupelor europene.

Bine ai revenit la Blaj, Stevan Ljubičić!