Volei Alba Blaj va întâlni miercuri, pe teren propriu, CSM Târgoviște, într-un meci care poate apropia echipa noastră și mai mult de titlul de campioană a României. Partida va începe la ora 16:00 și va fi transmisă, în direct de TVR3. Intrarea în Sala „Timotei Cipariu” este liberă. Datorită interesului uriaș, accesul publicului în sală va fi permis începând cu ora 14:00. Suporterii echipei noastre sunt rugați să vină la meci îmbrăcați în culorile CSM Volei Alba Blaj, roșu sau alb.

Cu cinci etape rămase de disputat, Volei Alba Blaj conduce clasamentul Diviziei A1, cu 63 de puncte, la patru puncte distanță de ocupanta locului secund, CSM Târgoviște.

Deși are avantajul moral al ultimelor două victorii directe, obținute într-un interval de zece zile, antrenorul echipei Volei Alba Blaj, Stevan Ljubičić, spune că acest lucru nu contează, iar echipa sa trebuie să dea tot ceea ce e mai bun pe teren:

„Pauza de campionat ne-a prins în vârf de formă, dar și obosiți după atâtea meciuri disputate într-un timp foarte scurt, așa că am folosit această perioadă pentru a ne recupera fizic, dar și pentru a pregăti cu atenție finalul sezonului. Meciul cu CSM Târgoviște va fi foarte greu, dar noi suntem pregătiți să dăm tot ceea ce avem mai bun pentru a ne atinge obiectivul. Cel mai important este că toată echipa este aptă de joc. Sunt convins că suporterii ne vor fi alături, ca de obicei, și ne vor susține așa cum numai blăjenii știu să o facă. Suntem în efectiv complet din această săptămână și vreau, și pe această cale, să le felicit pe Iarina Axinte și Ștefania Cheluță, pentru calificarea cu naționala U19 la turneul final al Campionatului European.”

În acest sezon, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori. Volei Alba Blaj a câștigat trei partide: 3-1 la Brașov, în Supercupa României, 3-0 la Blaj, în ultima etapă a sezonului regulat și 3-1 la Mioveni, în finala Cupei României. CSM Târgoviște s-a impus cu 3-0, la Târgoviște, în ultima etapă a turului sezonului regulat.