Prietene și în afara terenului, Ioana Baciu și Ramona Rus au avut evoluții foarte bune în victoria, scor 3-0, cu Dinamo. Cele două componente ale naționalei României au vorbit despre această partidă și despre cum s-a văzut meciul din teren.

Ioana Baciu: „A fost un meci foarte important pentru noi și foarte greu și ne bucurăm mult că am învins. Avem patru puncte în față acum, este un avantaj pentru noi, trebuie să profităm de acest lucru și să muncim în continuare la fel ca astăzi (n.r. sâmbătă). Mulțumim suporterilor pentru atmosfera creată, știam că așa se întâmplă în meciurile de acest gen, îi așteptăm în număr mare și la Sibiu, la meciul cu Vasas, pe care îl vom aborda la fel de concentrate și pe care dorim să îl câștigăm!”

Ramona Rus: „A fost o partidă emoționantă pentru mine, deoarece miza meciului a fost foarte mare, iar eu nu am fost obișnuită să joc titulară în astfel de confruntări și acest fapt a pus puțină presiune pe mine. Am avut emoții înaintea meciului, dar după ce am văzut că echipa a început foarte bine partida, acestea au dispărut. M-a ajutat și publicul în acest sens, tot timpul simt căldura suporterilor în ceea ce mă privește și este ceva extraordinar!”